Eten en drinken

Restaurants: In deze regio zijn vele uitstekende restaurants te vinden.

 

VILLERS-SUR-LESSE

Auberge Beau Sejour
Auberge Beau Sejour

 

 

Voor culinaire verwennerij (vanaf ca. € 60 p.p.) bevelen wij van harte Hotel Auberge Beau Séjour aan, waar Bénédicte en Laurent u gastvrij onthalen (spreken ook Vlaams).  U hoeft alleen maar naar de overkant van de straat te lopen en terug te rollen!  Om dit culinaire feest niet te missen moet u zeker reserveren. Vooral in het wildseizoen is het restaurant vaak volgeboekt.

 

 

Auberge du Bief de la Lesse

 

 

In juni 1997 openden Michel en Virginie de Auberge Bief de la Lesse in Villers op loopafstand, waar je gemoedelijk en heel smakelijk kunt eten (circa € 35 p.p.).

 

 

 

ROCHEFORT

In het centrum van Rochefort zijn verschillende internationale eetgelegenheden te vinden (pizzeria, chinees, steak, etc.).
Tip: kijk op Tripadvisor voor meer eetgelegenheden in de regio.

Leuke eetgelegenheden zijn o.a.
L’Inattendu (links naast Hotel La malle Poste)
La Gourmandise (tegenover de VVV)

 

Friterie pont de pierre

 

 

Voor Belgische frieten gaan wij altijd naar onze vertrouwde Friterie Pont du Pierre (bij de brug over de L’Homme).

 

 

 

Hotel La Malle Poste / Rest. La Calèche

 

 

Voor een culinaire avond (vanaf ca. € 60 p.p.) kunt u ook terecht bij Restaurant La Calèche dat onderdeel uitmaakt van Hotel La Malle Poste (tegenover de Basiliek en naast Pizzeria La bella Italia)

 

 

 

CIERGNON

Restaurant Au Ciergnon

 

 

Restaurant Au Ciergnon (Route de Rochefort 7 in Ciergnon): voor een lekkere maaltijd ‘Cuisine française’ met klassiek franse gerechten en wildmenu van okt-dec.  Niet verfijnd maar wel lekker eten met goede prijs-kwaliteit verhouding.

 

 

 

 

 

VIGNÉE

Chateau de Vignée

 

Vlakbij afslag 22 richting Beauraing, (dus niet links naar Rochefort), sla je rechtsaf een klein weggetje in naar Vignée dat na 100 meter eindigt bij Chateau de Vignée. Een prachtige lokatie om ook alleen even te bekijken, maar waar je ook chique kunt lunchen en dineren.
Let op : momenteel wordt het complex verbouwd en wordt heropend in september 2019!